Interlop urmărit şi ameninţat cu pistolul de un bărbat care consumase cocaină și metamfetamină, în Baia Mare

Un bărbat de 36 de ani din Baia Mare a sunat la 112 după ce a fost ameninţat în trafic cu un pistol de un alt individ, care se afla sub influenţa drogurilor. Poliţiştii au sesizat că bărbatul consume 3 tipuri de droguri puternice şi au descoperit la el în maşină 3 arme tip air-soft şi o substanţă sub formă de cristale albă.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş au anunţat că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii din Baia Mare au fost sesizaţi de către un bărbat, prin 112 despre faptul că este ameninţat pe strada Luminişului din municipiu. Bărbatul ar fi un cunoscut interlop din Baia Mare, cunoscut sub numele de „Şoarecu”, relatează vasiledale.ro.

“La faţa locului, poliţiştii au identificat bărbatul, de 36 de ani, care ar fi fost urmărit şi ameninţat cu un pistol de către un bărbat care circulă cu un autoturism de culoare gri. Persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată, ca fiind un bărbat, de 32 de ani, din Baia Mare. În urma controlului efectuat de poliţişti asupra persoanei şi autoturismului condus de acesta, au fost descoperite şi ridicate, în vederea efectuării unei expertize, trei pistoale de tip air-soft, muniţia aferentă şi un plic zip-lock ce conţinea o substanţă albă sub formă de cristale”, au transmis, duminică, reprezentanţii IPJ Maramureş. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *