Interes urias pentru participarea la serile FILIT

Sharing is caring!

Pentru o buna gestionare a numarului limitat de locuri in vederea participarii la serile FILIT organizatorii apeleaza la sistemul rezervarilor online. Pot fi rezervate cel mult două locuri pe baza numelui, prenumelui și a adresei de e-mail. Intrarea la toate evenimentele din cadrul Festivalului Internaţional de Literatură şi Traducere Iaşi, desfășurat în perioada 2-6 octombrie 2019, este gratuită.

La Serile FILIT, organizatorii propun dialoguri de exceptie cu scriitori de calibru.

“Prima seara o avem pe Maria Duenas in dialog cu Robert Serban, el este gazda serii.Pe 4 octombrie este Richard Ford cu Marius Chivu, pe 5 este Mihail Şişkin cu Catalin Sava. Catalin Sava este prezentatorul nostru general, cand a auzit de Siskin a spus ca eu “vreau sa-l moderez” pe Siskin iar duminica, intr-un dialog savuros Matei Visniec cu Mathias Enard. Cred ca va fi un regal practice intre Matei Visniec si Mathias Enard.” a declarat Florin Lazarescu – Coordonator Programe FILIT.

Pentru a avea acces la evenimente, titularul unei rezervări confirmate este invitat să ridice tichetele aferente rezervărilor începând de luni, 23 septembrie, până la data de 30 septembrie. Serile FILIT vor avea loc in sala mare a Teatrului National Vasile Alecsandri.

 

shares