Intabulare gratuită pentru locuitorii comunei Miroslava

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară derulează lucrări de înregistrare a proprietăților în sistemul integrat de cadastru și carte funciară, gratuit pentru cetățeni. In ultima săptămână a început colectarea datelor și în Comuna Miroslava.

Proiectul este realizat de către o firmă selectată de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara si nu de către reprezentanții Primăriei Comunei Miroslava. Municipalitatea considera ca, la finalizarea proiectului nu vor mai fi discutii intre cetatenii comunei legate de terenuri

Dan Niță – Primar Comuna Miroslava

„Odata finalizat cadastrul acesta general, nu vor mai fi probleme cadastrale la nivel comunal. Pentru ca fiecare tarla si toate parcelele vor fi astfel aranjate in cadastrul asta general incat nu o sa mai existe fel de fel de animozitati fiecare isi incalca proprietatea vecinului sau a altor cetateni. Si odata, nu numai terenurile sunt intabulate ci sunt intabulate si constructiile.”

Persoanele interesate pot depune copii legalizate ale actelor de proprietete la ghiseul din curtea primariei de luni pana vineri intre orele 8.00-14.00.

Dan Niță – Primar Comuna Miroslava

„Toate serviciile astea sunt gratuite, le face societatea care a castigat licitatia pentru comuna Miroslava si nu cred eu ca o sa fie neintelegeri. Nu au de ce. Noi am pus la dispozitie un container, ei au un cetatean care lucreaza in camera respectiva, care aduna datele despre parcelele sau tarlalele in care se lucreaza si speram sa le puna pe hartie, sa intabuleze si sa dea la fiecare om ceea ce trebuie.”

Proiectul reprezinta o oportunitate importanta pentru locuitorii care inca nu au resusit sa-si intabuleze terenurile. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *