Instanta se va pronunta maine daca Dumitru Buzatu va ramane in arestul preventiv

Astazi a fost o zi grea pentru fostul presedinte al Consiliului Judetean Vaslui, Dumitru Buzatu. El s-a prezentat in fata judecatorilor de la Curtea de Apel Iasi. Magistraţii au reunit contestaţia depusă de Buzatu cu cea depusă de expertul în dosar, Radu Judele.

In acelasi timp, Agenția Națională de Integritate va verifica averea lui Dumitru Buzatu, pentru a vedea dacă acesta a câștigat bani ilegal, profitând de funcția de președinte al Consiliului Județean Vaslui. Magistratii se vor pronunta maine, daca va ramane sau nu dupa gratii.

Toată averea lui Buzatu este vizată de procurorii DNA și de ANI. Intre timp, fostul presedinte al Consiliului Judetean Vaslui a ajuns in fata instantei la Curtea de Apel Iasi. Avocatii inculpatului au cerut ieri amânarea ședinței pentru a studia dosarul în care el este vizat pentru luare de mită în valoare de 1,25 de milioane de lei.

Pe timpul procesului, doua persoane au venit cu un drapel in semn de protest.

Am venit din Pascani ca sa starpim coruptia. Pentru a face o schimbare in aceasta tara si pentru a merge pe calea cea dreapta„, a spus protestatarul.

Unul dintre avocati, Daniel Atasiei, i-a spus judecatorului ca Buzatu era convins ca in „borseta” se aflau doar 125.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *