Instalația de apă potabilă de la Socola, schimbată după zeci de ani

socola2_01300944

La Institutul de Psihiatrie Socola se schimba tevile la instalatia de apa potabila. De acum, calitatea apei potabile va fi mult mai buna. Valoarea investitiei este de aproximativ de 4 miliarde de lei vechi. Noua instalatie va deservi 14 cladiri arondate institutiei.

Tevile de apa potabila de la Institutul de Psihiatrie Socola nu au mai fost schimbate din anii 80. De atunci, nu s-a mai facut nici o investitie la aceasta instalatie. Proiectul face parte din lista de obiective pentru anul 2020 a Institutului Socola.

Bogdan Saramet, manager Institut Socola Iasi

Tevile dateaza undeva de prin anii 80, probabil ca undeva inainte de anii 80. nu avem o evidenta clara exact cand au fost puse. Era o investitie necesara Institutului de Psihiatrie Socola avand in vedere calitatea apei potabile care era testata in mod regulat si apareau anumite modificari care puteau pune in pericol viata pacientilor nostri. O investitie la care am tinut foarte mult, care s-a realizat si care sper sa asigure spitalului din punctul acesta de vedere pe un termen mediu si lung o oarecare garantie asupra calitatii apei potabile pe care o avem in institut.

Lucrarile vor fi finalizate pe 13 decembrie.

Bogdan Saramet, manager Institut Socola Iasi

Valoarea investitiei este de 4 miliarde de lei vechi. Termenul de executie este pe data de 13 decembrie, sper ca pana atunci lucrarile sa fie incheiate si sa putem spune despre un proiect incheiat in Institutul de Psihiatrie Socola.

Va deservi Institutul de Psihiatrie Socola si atunci cand vorbesc, vorbesc de sediul central, pentru ca noi mai avem si 2 sectii exterioare, una la Sipote si una la Barnova, oi vorbim doar de sediul central. Ca numar de cladiri sunt undeva la 14 cladiri, dar nu toate sunt destinate pacientilor. O buna parte dintre ele sunt arondate partii administrative si tehnice din cadrul institutului.

Proiectul face parte dintr-o lista de cel putin 15 obiective realizate in acest an la Insitutul de Psihiatrie Socola.