Inspirati din filmele cu mafioti, doi indivizi din Vaslui au vrut sa-i zdrobeasca unui licean degetele cu ciocanul

Un adolescent de 18 ani, elev la un liceu din Husi, originar din comuna Padureni, a vazut moartea cu ochii in noaptea de 7 spre 8 septembrie, dupa ce doi consateni, unul de 18 ani si altul de 34 ani, au pus la cale o razbunare cumplita asupra baiatului.

Totul a pornit de la un banal schimb de mesaje intre victima si agresorul de 18 ani, Florin Simbotin, ambii din localitatea Valeni, comuna Padureni, iar pe 7 septembrie, acestia s-au incaierat din aceasta cauza. Suparat ca liceanul l-ar fi infrant in lupta directa, Florin a pus la cale o razbunare, pe cat de disproportionata, pe atat de crunta.

Potrivit cotidianului local Vremea noua, el a luat legatura cu un individ de 34 de ani, Irinel Sofronie, din aceeasi localitate, aparent om in toata firea si casatorit, cu copil acasa, cu care a facut un plan. Sofronie a contactat victima, sub pretextul ca e in Husi si are nevoie sa fie transportat acasa, la Valeni. Baiatul nu a avut nicio macar o banuiala ca la mijloc e un complot.

Cand a ajuns in poarta casei celui pe care il ajutase cu transportul, a aparut si individul de 18 ani, care, impreuna cu cel de 34 de ani, s-au napustut asupra liceanului, i-au smuls cheile de la masina, l-au dus cu forta in locuinta si l-au sechestrat intr-o camera. Ambii au inceput sa il loveasca fara nicio mila.

Victima nu credea ca o sa mai scape viu de acolo, caci era noapte, nu avea nicio posibilitate sa contacteze pe nimeni, iar agresorii nu oboseau nici sa il loveasca, nici sa il ameninte si trecusera doua ore de chin. Ba, in jurul orelor 03:00 dimineata, cei doi agresori s-au decis sa ii stalcesca baiatului degetele cu un ciocan. Atunci, intr-o clipa de neatentie a agresorilor, victima a reusit sa dea un mesaj unui prieten, cerandu-i sa sune urgent la Politie, ca e in mare pericol.

Numai norocul a facut ca acel prieten sa vada imediat mesajul si sa reactioneze rapid. L-a contactat pe tatal liceanului, care a pornit intr-un suflet spre casa individului care ii sechestrase fiul. Politia fusese si ea anuntata si era pe drum. Cand cei doi au inteles ca deja victima lor daduse alerta, au scos-o in drum, insa baiatul era atat de batut si de speriat, ca nu mai stia ce e cu el, fiind aproape lesinat.

Au venit, intre timp, si politistii, care i-au saltat pe agresori. Politistii si procurorul de caz au actionat cu celeritate si pe data de 9 septembrie, cei doi indivizi erau deja propusi instantei cu masuri preventive, iar judecatorul a dispus arestarea pentru 30 de zile a barbatului de 34 de ani, iar pentru cel de 18 ani, arestul la domiciliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *