Inspectoare ANPC, bătute de patronul de 73 de ani al unui motel, după ce au vrut să aplice mai multe sancțiuni pentru neregulile descoperite

O echipă de inspectori de la Protecţia Consumatorilor a fost agresată după ce a constatat nereguli grave la un motel din Caraş-Severin! Oficialii au hotărât să îl închidă, iar proprietarul clădirii a devenit violent după ce nu a reuşit să îi înduplece să dea sancţiuni mai blânde. 

Agresorul, un bărbat de 73 de ani, şi-a ieşit din minţi când a aflat că urmează sancţiuni aspre. A început să lovească şi să le înjure pe cele două inspectoare.

Loviturile repetate vin după ce proprietarul clădirii a încercat minute în şir să înduplece inspectoarele să renunţe la sancţiuni.

Inspectoarele OPC au descoperit că motelul din Sadova Veche era un pericol pentru turişti. La bucătărie au găsit carne şi pâine expirate, iar printre farfurii erau excremente de rozătoare. Iar tencuiala din camere avea o mulţime de fisuri. Cearceafurile şi perdelele erau rupte sau pătate, iar saltele îngălbenite. 

Din cauza loviturilor, inspectoarea s-a ales cu mâna fisurată şi spune că va depune plângere pe numele bărbatului.

Pe Internet, motelul promitea un sejur fără griji, cu încăperi îngrijite şi o piscină unde oaspeţii se pot relaxa. Protecţia Consumatorului a decis oprirea temporară a activităţii şi a dat 8.000 de lei amendă. 

Anul acesta, inspectorii au înmulţit controalele. Într-o singură lună, au dat amenzi de aproape 90 de mii de lei şi au închis 8 unităţi de cazare din Târgovişte din cauza mizeriei. Lucru imposibil de văzut online, unde majoritatea turiştilor îşi rezervă vacanţele. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *