Inginerul Ioan Ursache este noul președinte al tinerilor liberali din Municipiul Iași

Ioan Ursache 2

Ieri, la finalul ciclului de evenimente cuprinse în cadrul „Săptămânii liberale”, a avut loc ședința Consiliului de Coordonare Local al TNL Municipiul Iași în cadrul căruia s-au desfășurat și alegerile pentru un nou birou de conducere.

Alături de tânăra echipă de membri liberali au fost prezenți și președintele PNL Iași, deputatul Alexandru Muraru, președintele PNL Municipiul Iași și vicepreședinte al CJ Iași, Marius Dangă, secretarul general al PNL Iași și vicepreședinte CJ Iași, Sorin Afloarei, secretarul general al PNL Municipiul Iași și viceprimarul municipiului Iași, Daniel Juravle cât și președintele TNL Iași, Marius Minea.

Aceștia au exprimat în cuvântul lor rolul important pe care organizația de tineret o are, cu deosebire la Iași, unde majoritatea liderilor organizației și-au început cariera trăind experiența vieții de partid la tineret. Prin proiectele propuse de noul președinte al TNL Municipiul Iași, Ioan Ursache, acesta îndrumă tinerii să participe activ la viața politică și să facă în același timp performanță în propriile cariere profesionale.

În urma procesului de votare a fost aleasă următoarea structură de conducere:
Președinte – Ioan Ursache

Prim-vicepreședinte – Rubică Patricia-Teodora

Vicepreședinți:
Alecu Călin
Decebal Cristian Andrii
Valentin Petrișor Budeanu
Dinu Alin
Adrian Ilucă
Mihaela Georgiana Rotariu
Gabriela Alexandra Rotariu

Membri:
Adriana Asoltanei
Claudia Grapan
Nicoleta Negrii
Bianca Mădălina Olăreanu
Eugen Cosmin Panțîru