Incident socant in cartierul Mircea. Femeia injunghiata dupa cap de un barbat cu probleme psihice

injunghiere

O femeie a fost injunghiata pe strada de un barbat cu probleme psihice. Incidentul s-a produs in aceasta dimineata, in jurul orei 10.30. Martorii sustin ca agresorul nu se afla la primul gest de acest gen si era cunoscut in cartier ca fiind un tip conflictual. Victima se afla internata la spital si a suferit rani grave.

Femeia in varsta de 34 ani isi savura cafeaua cu un amic care detine o florarie pe strada Cernei. Agresorul trecea prin zona si l-a lovit din senin cu pumnul in brat pe florar iar acesta a ripostat aruncandu-i paharul de cafea in fata. Furios, barbatul a fugit in casa si s-a intors cu un cutit. Din spusele martorilor, agresorul nu a stat mult pe ganduri si a injunghiat-o pe femeie.

„Eram dimineata cu fata cu care-mi beau cafea tot timpul. Noi stateam jos si a venit baiatul asta care era nebun si nu si-a luat pastilele. Mi-a dat mie un pumn in umar si a plecat. Inainte de asta am aruncat cafeaua spre el. Atunci l-am enervat. S-a dus acasa, a venit inapoi cu un cutit si i-a bagat cutitul la fata. Eu am incercat sa evit si sa arunc cu galeata spre el dar el deja bagase cutitul fetei dupa gat si a fugit”, ne-a povestit florarul.

Ironia sortii face ca femeia se cunostea cu agresorul si chiar il mai ajuta cu bani.

Se stiau, ea tot timpul ii mai dadea un leu sa-si cumpere o cafea, o tigara, pentru ca stia ca este bolnav si ii era mila de dansul”, sustine o vecina a agresorului.

Agresorul nu este la primul gest de acest gen fiind cunoscut in cartier cu probleme de comportament.

„Nu este prima oara cand face asa ceva, acuma cateva luni i-a mai dat un pumn dupa cap la o fata la coafor si tot la fel a fost dus la spitalul din Grajduri si a plecat…Este bolnav cu capul de mic, nu gandeste si efectiv daca vorbesti cu el este ca si cum ai vorbi cu peretii. Nu ai cu cine sa vorbesti”, a completat vecina.

Socanta si motivatia injunghierii de astazi relatata de un barbat care a ajutat la prinderea agresorului.

„Am venit aici, am luat doi politisti si m-am indreptat spre el. Cand l-am prins, l-a pus Politia pe burta si l-am intrebat de ce a bagat cutitul in gat si a spus ca nu poate sa doarma din cauza lui Jennifer Lopez”, a spus un barbat.