Incident la bordul unei aeronave WizzAir. Un bărbat în stare de ebrietate s-a luat la bătaie cu alți pasageri

facebook

UPDATE: „Wizz Air confirmă că echipajul aeronavei care opera zborul W6 3114 de la Copenhaga la București a solicitat ajutorul Poliției după ce un pasager în stare de ebrietate a devenit indisciplinat și a început o altercație în timpul aterizării. Echipajul a acționat conform procedurilor standard de securitate și aeronava a aterizat în siguranță. Pasagerul indisciplinat a fost preluat de autorități, iar restul călătorilor au fost debarcați conform procedurilor normale. În posesia pasagerului indisciplinat nu au fost găsite obiecte periculoase. Wizz Air își cere scuze tuturor pasagerilor afectați de această situație, dar siguranța și securitatea pasagerilor, echipajului și aeronavelor rămân prioritatea numărul unu pentru companie.” au transmis reprezentanții companiei de zbor.

Un pasager al unui zbor WizzAir, a creat un adevărat scandal, joi seara, pe când aeronava ateriza pe aeroportul Otopeni, din București. Se pare că acesta era în stare de ebrietate, iar de la un conflict spontan cu alți pasageri, aceștia s-au luat la bătaie. Piloții au anunțat imediat forțele de ordine, care au intervenit la aterizare, pentru aplanarea conflictului.

Pasagerul care a provocat incidentul a fost imobilizat și reținut de forțele de ordine.

Echipajul zborului companiei Wizzair a solicitat de urgenta, prin turnul de control, interventia politiei de frontieră la bordul aeronavei la aterizare. Motivul, un pasager român în vârstă de 44 ani a provocat un scandal la bordul aeronavei care venea din direcţia Copenhaga-Bucureşti. Bărbatul, aflându-se în stare avansată de ebrietate a fost preluat din aeronavă la aterizare de către poliţia de frontieră, urmând a se întocmi lucrare penala la Codul aerian.( art. 119 alin 2). Nu au fost victime si nu au fost identificate asupra lui arme sau obiecte periculoase„, informează autorităţile.

În urma apariției în presă a incidentului, reprezentanții WIZZ Air au confirmat cele întâmplate: „Wizz Air confirmă că echipajul aeronavei care opera zborul W6 3114 de la Copenhaga la București a solicitat ajutorul Poliției după ce un pasager în stare de ebrietate a devenit indisciplinat și a început o altercație în timpul aterizării. Echipajul a acționat conform procedurilor standard de securitate și aeronava a aterizat în siguranță. Pasagerul indisciplinat a fost preluat de autorități, iar restul călătorilor au fost debarcați conform procedurilor normale. În posesia pasagerului indisciplinat nu au fost găsite obiecte periculoase. Wizz Air își cere scuze tuturor pasagerilor afectați de această situație, dar siguranța și securitatea pasagerilor, echipajului și aeronavelor rămân prioritatea numărul unu pentru companie”, a transmis Andrei Bîndar, agenția de PR a Wizz Air în România.