Începe Tabăra de Televiziune și Film Aroneanu

foto_tabara_televiziune

Organizatia Just Smile Events din Iasi va implementa Proiectul cultural « Tabara de Televiziune si Film Aroneanu », proiect co-finantat de Administratia Fondului Cultural National.

Proiectul cultural “Tabara de Televiziune si Film Aroneanu” consta in organizarea si derularea unui program intensiv de familiarizare a copiilor si adolescentilor din Iasi, in special din mediul rural, cu instrumente si mijloace media, in vederea atragerii acestora in urmarea unei cariere in domeniul artelor vizuale, in special film, video, new media, dar si pentru a creste adulti increzatori, cu abilitati imbunatatite in relationarea cu media.

Proiectul cuprinde inclusiv activitati de orientare si consiliere vocationala si profesionala in domeniile vizate – activitati adaptate categoriei de varsta a grupului-tinta. Grupul-tinta vizat de Proiectul “Tabara de Televiziune si Film Aroneanu” este constituit din 60 de copii si adolescenti cu varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani din judetul Iasi, din mediul rural (Comuna Aroneanu, dar si alte localitati de unde vor fi selectati participantii): 30 de copii in grupa de varsta 6-9 ani si 30 de copii in grupa de varsta 10-14 ani.

In luna martie au avut loc activitati pregatitoare pentru implementarea Proiectului, urmand ca in luna aprilie 2018 sa aiba loc selectia membrilor grupului-tinta – copiii ce vor fi implicati in Proiectul cultural « Tabara de Televiziune si Film Aroneanu ».

In luna februarie a fost semnat Contractul de finantare dintre Administratia Fondului Cultural National (AFCN) si organizatia Just Smile Events reprezentata de actorul Vlad BABA care este si Managerul de Proiect.

Proiectul cultural amintit se deruleaza in perioada martie – iulie a acestui an, iar valoarea acestuia este de 72.000 lei, 90% din sumă fiind finanțare din partea AFCN.