Începe simularea concursului de admitere la UMF Iași

Sharing is caring!

Duminică va avea loc simularea concursului de admitere pentru viitorii candidaţi la medicină, organizat de catre Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa“ din Iaşi împreună cu Societăţile Studenţilor din UMF Iasi.

Prima sesiune de simulare va avea loc pe data de 4 martie la toate specializările celor patru facultăţi ale universităţii: Medicină, Medicină Dentară, Farmacie, Bioinginerie Medicală, Asistenţă Medicală Generală, Nutriţie şi Dietetică, Tehnică Dentară, Balneo-fiziokinetoterapie şi Recuperare.

Conducerea universitatii considera ca simularea examenului de admitere, care se desfăşoară în aceeaşi parametri cu examenul propriu-zis din vară, ajută foarte mult candidaţii, pentru ca acestia se pot obişnui cu examenul in sine şi îşi fac o evaluare a cunoştinţelor.

A doua sesiune a fost programată pe 12 mai, insa candidaţii nu vor putea opta pentru simularea examenului la mai multe specializări, pentru că toate au loc în aceeaşi zi, de la aceeaşi oră, sub forma unui test-grilă cu durata de trei ore.

shares