Incepe Raliul Iasului

Una dintre cele mai asteptate competitii sportive din Iasi va incepe la sfarsitul acestei saptamani. Raliul Iasului deschide cea de-a 39-a editie vineri, cu festivitatea de pe Bulevardul Stefan cel Mare si Sfant. Vor fi sase probe speciale, la care s-au inscris 64 de echipaje.

Sâmbătă începe lupta cu secundele pe macadamul impecabil de pe cele 6 probe specia. În prima zi de concurs vor fi câte două treceri pe Cioca Boca și Mădârjac .

Dan Codreanu, manager Raliul Iasului:

Un total de 64 de echipe, trebuiau sa fie 65 intre timp s-a intamplat ceva cu echipajul. Etapa va debuta cu shakedown-ul la Barnova, urmat de startul festiv in fata Primariei Municipiului Iasi, la ora 20 loc in care se pot lua autografe de la piloti.

Seara, de la ora 18.00, este programata SuperSpecială, pe Râpa Galbenă și Bulevardul Independenței. 

Mihai Chirica, Primar Iasi:

Raliul Iasului a devenit o competitie traditionala in cadrul Campionatului National de Raliu, aceasta competitie este sub FRAS si puncteaza momente din raliu, etapa de la Iasi cu probele speciale, cu cele urban si cele de rural, care atrage atentia numerosilor spectatori.

Mai mult decât atât, a doua trecere pe probă este Power Stage Ciurea, iar în apropierea sosirii ne bucurăm și de Festivalul WOODSCAPE, aflat la prima ediție și care îmbină perfect pasiunea pentru sport și petrecerea timpului în aer liber. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *