Incepe inscrierea elevilor in clasa a V-a

Sharing is caring!

Incepând de saptamâna viitoare, in colegiile nationale si liceele teoretice din municipiul Iasi care scolarizeaza elevi de gimnaziu, va incepe procesul de inscriere online a elevilor de clasa a IV-a in clasa a V-a, anul scolar 2020-2021.

Perioada agreata de toate unitatile scolare, in urma consultarii acestora este 27 mai – 12 iunie 2020. in situatia in care numarul de elevi inscrisi depaseste numarul de locuri, va fi organizata si o etapa de selectie, la aceeasi data in toate unitatile implicate.

Perioada de sustinere a probelor pentru admiterea in clasa a V-a in anul scolar 2020-2021, in vederea realizarii noilor formatiuni de studiu, este 26 – 30 iunie 2020. Probele de admitere in clasa a V-a se organizeaza si se desfasoara cu respectarea si aplicarea normelor igienico-sanitare si de siguranta/securitate, in vigoare, pentru prevenirea si combaterea imbolnavirilor cu SARS-CoV-2, pentru toti candidatii si toate cadrele didactice care participa la acest proces.

Scolile implicate vor oferi celor interesati toate informatiile necesare, prin postari pe site-urile proprii, telefonic, prin serviciul secretariat, pentru finalizarea in cele mai bune conditii a acestei etape importante pentru absolventii din clasa a IV-a, care isi doresc sa isi continue studiile la colegii nationale sau licee teoretice din judetul Iasi.

shares