Începe “GFEST”! Festivalul tinerilor de orice vârstă

Sharing is caring!

Organizatorii Festivalului “GFEST” promit si anul acesta evenimente care sa satisfaca toate gusturile: de la carte si ateliere de arta sau sport pana la distractie si relaxare totala. In doar 3 zile, incepe cea de-a saptea editie a festivalului care se vrea a fi, probabil, cel mai tare din est.

Ediția de anul acesta a festivalului de educație non-formală “GFEST” este organizata in parteneriat cu primaria iar desfasurarea de forte se va intampla in curtea Muzeului Vasile Pogor din Iasi. Tinerii chimisti pregatesc workshop-uri de sport şi arte, alături de challenge-uri sau demonstrații din diferite domenii de interes pentru tineri. Maine, la ora 14.00, suntem asteptati in avanpremiera festivalului, la o bataie cu apa in Piata Unirii.

“GFEST” e un concept complex in care fiecare tanar isi poate descoperi talente despre care nu stia ca le detine iar prietenia e liantul cel mai important al manifestarilor.

“GFEST” 2018 ne asteapta pe toti de vineri, 24 august, pana duminica, 26 august, la Muzeul Vasile Pogor. Atelierele incep de la ora 17.00 iar concertele de la 19.00. Intrarea este libera.

shares