Începe a doua etapă a programului Rabla pentru electrocasnice

rabla

Mâine, 3 decembrie, ora 10.00 începe a doua etapă a programului Rabla pentru Electrocasnice. Se vor acorda vouchere pentru televizoare, laptopuri și tablete.

Echipamentele incluse în program și sumele aferente fiecărui echipament sunt:

  • 400 lei pentru televizoare având cel puțin noua clasă energetică G;
  • 500 de lei pentru laptopuri;
  • 300 de lei pentru tablete.

Pentru laptopuri și tablete se poate preda la schimb fie un echipament de tip calculator personal, compus din unitate centrală și monitor, fie un alt echipament inclus în program, cu excepția laptopurilor și tabletelor vechi.

Noutatea acestei sesiuni este introducerea a două noi clase energetice pentru televizoare, astfel că în ediția aceasta se vor putea achiziționa televizoare având cel puțin noua clasă energetică G.

O altă noutate o reprezintă introducerea unei prevederi clare cu privire la caracterul netransmisibil al voucherului. Voucherul este nominal şi netransmisibil şi nu poate fi utilizat decât de persoana căreia i-a fost emis, în urma înscrierii în aplicaţia informatică.

Listele cu beneficiarii aprobați vor fi publicate pe site-ul instituției, www.afm.ro, la secțiunea dedicată programului. Valabilitatea voucherelor este de 15 zile de la data validării acestora de către AFM, termen în care trebuie utilizate la un comerciant validat.

Cea de-a doua etapă se va încheia joi, 9 decembrie, la ora 23.59.