Încep pregătirile pentru Crăciun! În Piața Constituției din București va fi instalat un brad de 30 de metri

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că a început instalarea bradului de Crăciun din Piaţa Constituţiei. Acesta va avea o înălţime de 30 de metri şi va fi „cel mai spectaculos brad” de la un târg de Crăciun din România, scrie primarul general pe Facebook.

Pomul de Crăciun va fi îmbrăcat în cetină, ornat cu globuri, stele aurii şi ghirlande, anunță Agerpres..

„Se montează bradul de 30 de metri înălţime în Piaţa Constituţiei, unde va avea loc cel mai mare târg de Crăciun din Bucureşti. Tot aici vor fi amenajate şi două zone muzicale cu colinde tradiţionale şi melodii internaţionale specifice sărbătorilor. Peste 130 de căsuţe de Crăciun care găzduiesc meşteşugari din toate zonele ţării vor fi amplasate în Piaţă şi vor aştepta bucureştenii şi turiştii cu delicii tradiţionale şi obiecte autentice.” transmite Nicușor Dan

De asemenea, vizitatorii târgului vor putea admira din roata panoramică luminile de sărbătoare, căsuţele şi bradul de Crăciun.

„Mascotele şi artiştii animatori pe picioroange, îmbrăcaţi în costume fascinante, vor interacţiona şi se vor fotografia cu publicul, aducând tuturor veselia specifică sărbătorii. Târgul de Crăciun Bucureşti va fi deschis din 30 noiembrie până pe 26 decembrie, iar intrarea este liberă”, precizează Nicuşor Dan. 

Târgul de Crăciun din Craiova se desfășoară în perioada 17 noiembrie 2023 – 2 ianuarie 2024, în patru zone din municipiu – Centrul Vechi, Piaţa William Shakespeare, zona Doljana şi Piața Mihai Viteazul, acolo unde vizitatorii o pot întâlni pe Crăiasa Zăpezii, se pot urca în cea mai mare roată panoramică din România sau îşi pot face poze la căsuțele unicat, magic pictate de artişti plastici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *