Încep lucrările la terenurile de sport ale unităților de învățământ

Primăria Municipiului Iași a început amenajarea a trei noi terenuri de sport cu gazon sintetic. Este vorba despre terenurile de sport ale Liceului Teoretic „Dimitrie Cantemir”, Școlii Gimnaziale „Alexandru cel Bun” și Colegiului Național „Mihai Eminescu”. În urma analizării ofertelor tehnice și financiare, câștigătoarea licitației este SC Atlas Company SRL din Târgu Mureș, valoarea contractului de lucrări fiind de 766.185,5 lei, fără TVA.

Ordinul de începere a lucrărilor a fost emis marți, 18 septembrie, durata de execuție a lucrărilor prevăzută în contract fiind de patru luni. Perioada de garanție este de 36 de luni de la data recepției lucrărilor. În paralel, municipalitatea se află în etapa licitației pentru contractarea lucrărilor de amenajare a altor două terenuri, de această dată cu suprafață multifuncțională, la Şcoala Gimnazială „Ştefan Bârsănescu”, respectiv Şcoala Gimnazială „Elena Cuza”.

Proiectele fac parte din planul municipalității de a realiza 17 terenuri de sport pentru mai multe școli și licee din Iași.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!