Încep înscrierile la TUIASI

Din 9 iulie începe înscrierile pentru studiile universitare de licenţã şi de masterat la UTI. Anul acesta Universitatea Tehnicã ieşeanã pune la bataie un numãr mult mai mare de locuri bugetate, în comparaţie cu anii anteriori. Viitorii studenţi se pot înscrie cu un singur dosar şi cu o singurã taxã la toate cele 11 facultãţi. Candidaţii din Republica Modova vor fi scutiţi de taxe şi vor dispune de locuri speciale.

Rectorul Universitatii Tehnice, profesorul Dan Cascaval, ne-a prezentat in detaliu toate datele referitoare la admiterea din acest an. Oficialii Universitatii Tehnice au mai anuntat ca se are în vedere şi extinderea parcãrilor pentru biciclete, cele pentru autoturisme aflându-se deja în curs de amenajare. Studenţii vor dispune şi de spãlãtorii în stil american, care vor fi la dispoziţie 24/24h, hainele fiind spãlate şi uscate într-un timp extrem de scurt.

In prim-plan se aflã si creşterea siguranţei celor din campus, prin montarea camerelor de supraveghere atât în sãlile şi holurile universitãţii, cât şi pe strãzile din vecinãtate.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!