Video | Incendiul de la Spitalul Sf. Maria a fost lichidat

incendiu 2

Incendiul de la spitalul „Sfânta Maria” a fost lichidat. A fost verificat etajul 4, nu sunt raportate victime la acest etaj. Locul unde a izbucnit incendiul este secția ATI Covid, care din fericire, nu avea niciun pacient în îngrijire. La fel și Secția Covid pentru formele grave spre severe. Cele 12 persoane evacuate sunt de la alte secții de pe etaj.

”Situația este stabilă, incendiul a fost stins. Se evacuează ce a ars și se va relua alimentarea cu energie electrică. Incendiul a izbucnit de la un echipament medical. Nu sunt victime, nu sunt pierderi materiale mari. Spitalul nu este în subordinea Primăriei.”, a spus Mihai Chirica la România TV.

De la etajul 3 au fost evacuate 12 persoane (5 copii – 3 aparținători și 4 cadre medicale) care au fost mutate într-o altă aripă a spitalului, toate persoanele fiind stabile.

Au fost verificate etajele superioare, nefiind identificate victime. Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de 15 mp (un salon). Incendiul a izbucnit la un cabinet de consultatii in care nu se afla nimeni, situat pe etajul unde este zona tampon covid. Au fost evacuati cei de acolo preventiv.