Incendiu violent la o casa din comuna Vanatori

In aceasta dimineata, la ora 02:41, Dispeceratul Integrat ISU – SMURD – SAJ Iași, prin SNUAU 112 a fost anunțat un incendiu izbucnit la o casă în localitatea Crivesti, comuna Vânători. La locul solicitării au fost direcționate 2 autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor calificat.

La sosirea echipajelor la locul solicitării incendiul se manifesta cu flacără, violent în interiorul și la acoperișul unei anexe gospodărești, cât și la magazia de cereale pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați, cu posibilitatea de propagare la vecinătăți.

Pentru asigurarea necesarului de agent de stingere au fost suplimentate mijloacele de intervenție cu o autospecială pentru transportul apei de 10.000 de litri. După aproximativ 150 de minute incendiul a fost lichidat în totalitate.

O persoană prezenta arsuri la fața palmară a mâinilor, aceast fiind evaluată medical, ulterior refuzând transportul la spital.

În urma incendiului au ars aproximativ 150 de metri pătrați de acoperiș al anexei (trei anexe lipite una de alta), aproximativ 1.500 de kg de cereale, diverse produse electrocasnice și diverse produse agricole.
Au fost salvate casa de locuit, grajdul de animale, fânarul și vecinătățile.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost efectul termic al curentului electric al unui conductor electric de la frigider.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *