Incendiu violent într-un bloc din zona Doamna Ghica, din București. Traficul este restricționat

62252601

Un incendiu puternic a izbucnit la un bloc din București, în zona Doamna Ghica. Incendiul se manifestă la etajul șapte al unui bloc de 10 etaje.

Pompierii intervin de urgență cu detașamentul special de Salvatori, șase autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare, cinci echipaje SMURD.

Din cauza fumului dens, care a pătruns și pe casa scării, două persoane au fost evacuate din apartamentele învecinate de către echipajele de intervenție.

Traficul este restricționat vineri dimineața pe strada Doamna Ghica din Capitală, dar și pe străzile adiacente, din cauza incendiului izbucnit la etajul 7 al unui bloc din zonă.

„La acest moment traficul rutier este restricționat pe strada Doamna Ghica, pe sensul dinspre Bd. Lacul Tei către Șos. Colentina, precum și pe străzile adiacente”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei.

Polițiștii le recomandă șoferilor să evite pe cât posibil zona, să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiştilor rutieri.