Incendiu puternic la un motel și un restaurant din Băile Herculane

Un incendiu puternic a izbucnit la un motel si un restaurant din Baile Herculane. Flăcările au distrus acoperişul, dar și mai multe camere şi echipamente.

La faţa locului s-au deplasat pompierii militari din Băile Herculane şi Detaşamentul Caransebeş, cu două autospeciale de stingere, intervenţia având şi sprijinul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Băile Herculane.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta generalizat pe întreaga suprafaţă a celor două corpuri, în total de aproximativ 600 mp.

„În urma incendiului, au ars în totalitate acoperişul din tablă al restaurantului, echipamentele bucătăriei, grupurilor sanitare şi terasa, mobilierul existent în interior şi tâmplăria PVC aferentă acestora. În motelul de lângă restaurant, de tip P+2, au ars acoperişul din tablă, 5 camere şi un apartament în totalitate, iar, parţial, a fost afectat un apartament cu 3 camere şi living. De asemenea, au fost afectate două autoturisme aflate în parcarea din faţa restaurantului”, a precizat ISU Caraş-Severin.

Nu s-au înregistrat victime.

Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de cercetare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *