Incendiu la Bucecea. 32 persoane evacuate dintr-un bloc

incendiu-bucecea1-800x600

Un incendiu puternic a izbucnit în această seară într-un bloc din localitatea Bucecea. Șase echipaje ISU Botoșani au intervenit iar 32 de persoane dintre care 22 de copii, au fost evacuați.

La fața locului s-au deplasat șase echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu patru autospeciale cu apa și spumă, două ambulanțe SMURD și doua echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani.

Înainte de sosirea forțelor de intervenție, un pompier din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani care locuiește în localitate, a fost trimis la fața locului și a constatat că incendiul se manifesta într-o garsonieră situată la etajul 2 al clădirii, cu flacăra și fum dens, iar mai multe persoane erau blocate la etajul 3.

Acesta a evaluat situația și împreună cu pompierii voluntari a început evacuarea locatarilor. În total, au fost evacuate 32 de persoane, 22 copii și 10 adulți. Aceștia au primit îngrijiri medicale la fața locului, urmând ca medicii să hotărască dacă se impune transportul vreunuia  la spital.

Incendiul este lichidat. Cauza probabilă este în curs de stabilire.

Sursa: btonline.ro