Încadrari in poliția ieșeană

Sharing is caring!

9 posturi la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi au fost scoase la concurs prinîncadrare directă. Înscrierile se fac la sediul instituţiei (str. M. Costăchescu, nr. 6, mun./jud. Iaşi) până pe 13 septembrie 2018. Persoanele care își doresc o carieră în Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi se pot înscrie la concursurile organizate pentru ocuparea a 9  posturi scoase la concurs prin încadrare directă.

Din totalul acestora, 8 posturi sunt cu încadrare din sursă externă, iar un post urmează a fi ocupate prin reîncadrare. Posturile scoase la concurs sunt atât de ofițer (4) cât și de agent (5). Sunt scoase la concurs posturi în domeniile: criminalistică (1), logistică (4), ordine publică (1), investigarea criminalității economice (3).

Înscrierile se fac la sediul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi  până la data de 13 septembrie 2018. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.  La nivel naţional, au fost scoase la concurs prin încadrare directă 168 de posturi în Poliţia Română.

 

 

shares