Inca un ranit in tragedia de la Crevedia a murit in aceasta dimineata la Spitalul Floreasca. Este al patrulea deces provocat de explozii

In cursul acestei dimineti, a decedat la Spitalul Floreasca un pacient aflat in stare foarte grava inca de la inceputul internarii, cu arsuri pe 95% din suprafata corporala. Din primele informatii, este vorba tot despre un civil.

Reamintim ca ieri, in cursul unei conferinte de presa, secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a declarat ca nu au fost pompieri morti in urma exploziilor de la Crevedia si a precizat ca nu exista „interesul de a musamaliza”.

„Nu avem ce musamaliza, credeti-ma. Nici nu avem interesul de a musamaliza. Ingradirea dreptului la libera exprimare familiilor victimelor evenimentului din Crevedia, ca am avea pompieri disparuti si decedati… Am vazut declaratia asta a unui membru al Parlamentului la o emisiune. (…) Daca fiul unei familii este disparut, voi credeti ca poate cineva sa ii oblige sa nu vorbeasca in ziua de astazi? Cine sa ii oblige sa nu vorbeasca? Cine indrazneste sa ii oblige sa nu vorbeasca? Acestea sunt informatii false, raspandite in diferite ore pentru oamenii care pot, daca nu verifica informatia, sa o ia de buna, sa creada ca avem cea mai nenorocita institutie care raspunde la urgenta din Europa. Care ascunde pompierii morti si spune familiilor sa nu spuna despre pompierii morti. Nu avem pompieri morti”, a spus secretarul de stat.

El a adaugat ca toti pompierii raniti se vor intoarce acasa, conform informatiilor pe care le detine.

„Avem raniti si, din fericire, pana acum, informatiile arata ca pompierii nostri raniti se vor intoarce toti acasa. Acestea sunt informatiile pe care le avem de peste tot. (…) Toate acestea, dupa opinia mea, fac parte dintr-o campanie pe care o vedem si mai intensa de fiecare data cand este ceva, de a indrepta totul impotriva institutiilor de interventie inainte ca sa se analizeze. Nu avem ce ascunde”, a aratat seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *