Încă un militar român mort pe frontul din Ucraina

În războiul din Ucraina a mai murit încă un militar ucrainean de origine română. Denis Morarașu avea 33 de ani și era originar din suburbia Roșa Stânca a orașului Cernăuți.

„A plecat în eternitate la vârsta de 33 ani… În luptele împotriva agresorului rus și-a dat viața românul din Cernăuți (suburbia Roșa Stânca), fostul absolvent al instituției noastre de învățământ Denis Moraraș. Este o pierdere ireparabilă pentru familie, rude și toți acei ce l-au cunoscut. Luminoasă îi este amintirea, eternă — fapta lui eroică. Administrația liceului Alexandru cel Bun, cadrele didactice, părinții și elevii exprimă sincere condoleanțe familiei și rudelor îndurerate”, a transmis liceul înttr-un comunicat pe Facebook.

Militarul va fi condus pe ultimul mâine, la orele 12.00. Eroul va fi înmormântat pe Aleea Gloriei din Cimitirul Central al orașului Cernăuți (Hodilău).

Pe 1 iunie, autoritățile locale au anunțat moartea altor doi militari români pe frontul din Ucraina, Dumitru Cojocaru din satul Molnița, comuna Herța și Andrei Rusu din satul Dranița, comuna Mămăliga.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!