Încă un flux de vaccinare fără programare, deschis la Iași

vaccin Rosu3

La Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară “Ion Ionescu De La Brad” din Iași s-a deschis încă un flux de vaccinare destinat persoanelor care doresc să se vaccineze fără programare. Programul de funcționare este 8.00-20.00, iar serul administrat este Pfizer/BioNTech.

Persoanele care doresc să se vaccineze trebuie să se prezinte cu cartea de identitate sau cu pașaportul. La acest centru continuă și administrarea serului AstraZeneca. De asemenea, în perioada 14-16 mai 2021, la Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași, este organizat un maraton pentru vaccinarea populației impotriva Covid-19.

Orice persoană care a împlinit 16 ani poate merge la UMF Iași (str. Universității, nr. 16) doar cu buletinul, fără programare, începând de vineri, 14 mai, de la ora 16.00 și până luni, 17 mai, ora 8.00. Vor fi utilizate doze de vaccin produse de Pfizer. Rapelul se va asigura la 21 de zile de la prima doză, în weekendul 4-6 iunie, tot la UMF Iași. În clădirea Universității sunt amenajate 20 de fluxuri de vaccinare.Mai menționăm că la Centrul de Vaccinare Vlădeni se administrează vaccinul Moderna.

Vaccinul AstraZeneca va fi folosit în aceste centru doar pentru administrarea rapelului.

Reamintim că persoanele care doresc să se vaccineze fără programare se pot prezenta și la:• Casa de Cultură a Studenților Iași din Str. Vasile Conta nr. 30.• Sala Unirii-Cinema Victoria, în Piața Unirii din Iași. • Centrul de vaccinare de tip drive-thru din parcarea centrului comercial ERA din Iași (ERA Shopping Park – Șoseaua Păcurari nr. 121).