Încă o noapte de emoții

Sharing is caring!

Inca o noapte de emotii pentru toti cei care au sustinut anul acesta examenul de bacalaureat. Edu.ro afişează notele din prima sesiune a examenului de Bac ,maine, 4 iulie. Cei peste 130 de mii de candidaţi primesc notele finale pentru fiecare probă scrisă susţinută , dar şi o medie generală. Pe site-ul www.edu.ro cu rezultate la Bac 2018 au fost postate deja opțiunile de vizualizare a notelor pe județ și pe țară și de căutare după numele elevului.

Următorul pas va fi postarea hărții interactive de unde cei 136.871 candidați vor accesa notele şi mediile la Bacalaureat.

Potrivit regulamentului, rezultatele la Bac 2018 din prima sesiune sunt anunţate pe site-ul bacalaureat.edu.ro. Acestea vor fi publicate maine, până în ora 12.00. La Iasi, peste 5400 de candidati trec zilele acestea prin emotiile asteptarii rezultatului final. Notele vor fi disponibile nu doar online, pe edu.ro, ci şi la avizierul fiecărui liceu care a participat la examen. Elevii care nu pot accesa pe Internet notele le vor afla de la unitatea de învăţământ unde au susţinut probele. În total sunt 440 de licee din ţară unde vor fi maine afişate rezultatele la Bacalaureat 2018.

Pentru candidaţii care obţin media generală 5,99, media generală se rotunjeşte la 6,00 si, prin urmare, vor fi declarati admisi.

shares