În urma cu 72 ani s-a înființat Institutul Național „Dr. Ana Aslan”, primul institut de geriatrie din lume

Pe 22 ianuarie 1952 a luat fiinţă Institutul Naţional de Geronto-Geriatrie „Dr. Ana Aslan”, primul Institut de geriatrie din lume, model pentru țările dezvoltate, prin asistența clinică și cercetare.

„Ana Aslan” are anual, peste 4.000 de pacienți. Efectele terapiei Aslan asupra îmbătrânirii au convins încă de la început, aducând institutului pacienți cu nume celebre.

Având în centrul serviciilor medicale oferite metoda de tratament Ana Aslan (marcă înregistrată a Institutului), INGG tratează pacienți din toate colțurile lumii folosind tehnologii de ultima generație, integrate într-un sistem holistic de abordare și tratament.

Astfel, asistența medicală este bazată pe cercetarea științifică a colectivului propriu, pe elemente de gerontologie socială dar și pe echipamentele performante din dotare.
Institutul Național de Gerontologie și Geriatrie„Ana Aslan” are în centrul preocupărilor sale studiul procesului de îmbătrânire a organismului uman din punct de vedere biologic, clinic, terapeutic, psihologic și social.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *