În septembrie începe prima ediție a turneului Brizo Beach Volleyball Tournamen

volei

Asociația Club Sportiv Rudali, sprijiniți financiar de Consiliul Local, organizează prima ediție a turneului de volei pe plajă Brizo Beach Volleyball Tournamen, manifestare sportivă de categoria A. Evenimentul se va desfășura la Baza Sportivă Brizo de lângă Iași , în perioada 2-5 septembrie. Accesul va fi gratuit.

Sistemul competițional se va desfășura în conformitate cu regulamentul impus de Federația Română de Volei (FRV), tabloul competițional fiind asigurat de câte 12 echipe de fete și 12 echipe de băieți. În total vor concura 48 de sportivi și, pe parcursul celor patru zile, se vor disputa 44 de meciuri, zilnic, între orele 10.00 și 22.00.

În primele trei zile de competiție se vor juca meciurile pentru calificările în finală, iar în ultima zi (5 septembrie) vor avea loc finalele: finala mică pentru locul III și finala mare pentru locul I (atât pentru băieți, cât și pentru fete). Meciurile vor fi arbitrate de oficiali acreditați de FRV.

Organizatorii turneului vor acorda premii în valoare totală de 4.200 de euro. Consilul Local a oferit de o finanare de aproape 50.000 de lei.