In ciuda grevei generale anuntate de salariati, Posta Romana anunta ca activitatea se deruleaza normal in cele mai multe judete din tara

La această oră, activitatea Poștei Române se derulează în mod normal în cele mai multe județe ale țării, a anuntat conducerea companiei.

„Compania Națională „Poșta Română” va asigura întocmai distribuirea, conform tuturor prevederilor contractuale și legale a trimiterilor și drepturilor sociale pentru toți clienții, iar o întârziere a acestora este exclusă. Asigurăm toți clienții, partenerii și instituțiile bancare de stabilitatea și funcționalitatea serviciilor, precum și de soliditatea politicilor de management aflate în curs”, a anuntat conducerea.

Totodata, pensionarii au primit asigurari ca isi vor primi drepturile sociale la timp si nu vor exista intarzieri. “Vreau să îi asigur, în primul rând, pe toți cei peste 2 milioane de pensionari care primesc drepturile sociale prin intermediul Companiei Naționale „Poșta Română” că nu va exista nicio persoană care să nu își primească drepturile în termen, în luna aprilie! Toate pensiile vor fi distribuite la timp, până la 15 aprilie, așa cum ne-am angajat până acum! Informațiile cu privire la afectarea populației sunt false și sunt transmise cu rea-credință!”, a declarat Valentin Ștefan, directorul general al Poștei Române.

Compania are informatii ca doar 20 la suta dintre angajati au aderat la conflictul colectiv de munca. Totusi, BNS a transmis aseara ca 90 la suta dintre salariati vor intra in greva generala.

Revendicările salariale ale angajaţilor reprezentaţi în negociere de Sindicatul Lucrătorilor Poştali din România- sindicatul reprezentativ legal la nivelul Poştei Române, sunt:

– creşterea cu 400 lei net a salariilor angajaţilor;

– creşterea sporului de loialitate acordat în tranşe, salariaţilor ce au peste un anumit număr de ani lucraţi în Poşta Română.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *