În ce cameră s-ar caza Moș Crăciun în Campusul Tudor Vladimirescu?

Concursul „Camera unde s-ar caza Moș Crăciun” a ajuns la a doua editie. Acesta presupune decorarea intr-un mod creativ si ingenios in spiritul Craciunului a camerelor de camin din campusul Tudor Vladimirescu. Castigatorii vor beneficia de 3 luni de cazare gratuită  si un premiu în valoare de 1.000 de lei.Camerele de camin inscrise in competitie vor fi evaluate de catre studenți reprezentanți ai universității și un reprezentat al companiei care sustine acest concurs.

Pentru a se înscrie la concurs, studenții au trimis fotografii realizate de ei cu camerele în care locuiesc, completând și un formular online. Cosmina Sofian a facut o investitie minima pentru a-si decora camera insa rezultatul este pe masura, spunem noi.

„Ne place foarte tare si procesul lor de a fi construiti. Ne place sa stam sa dichisim anumite chestiile, sa ne chinuim noi la ele, sa simtim ca am facut noi ceva, si ne-am chinuit la ele si ne plac foarte tare. Investitia de Craciun a costat cam doua milioane, doua milioane si ceva, nu putem spune ca a costat mai mult pentru ca majoritatea sunt facute de noi„, a declarat Cosmina Sofian – studenta la Facultatea de Hidrotehnica geodezie si ingineria mediului.

Studenții au avut posibilitatea să își susțină și să voteze camerele care le-au plăcut cel mai mult prin „like” pe Facebook și Instagram.

E un concurs foarte fain, ne motiveaza sa ne ornam camera, sa ne decoram, sa fie ceva frumos, sa aducem spiritual sarbatorii mai aproape de noi„, a declarat Bianca Iftode  – studenta la Facultatea de Hidrotehnica geodezie si ingineria mediului.

În evaluare se va ține cont de: creativitatea și ingeniozitatea amenajării/decorării camerei, impactul decorațiunilor – toate elementele decorative ce vin să îmbunătățească aspectul vizual al camerei si raportul cost-rezultat.

„Este un concurs la a doua editie. Evident, in acest an cu mai multi student participant, mult mai multe camera inscrise in concurs si anume 20 de camera, versus 8  camere anul trecut, in care locuiesc mai bine de 32 de studenti. Evident, si calitatea amenajarilor, spiritul sarbatorilor de Craciun mult mai fain decat editia anterioara. Ce mi-a placut foarte mult la aceasta editie, din economie de fonduri, de bugete, studentii, foarte mult  decoratiuni si le-au manufacturat singuri sip e langa frumusetea pe care o emana aceste decoratiuni, imi place ca au depus mult fort pentru a-si face camera mai frumoasa. Per total, toate aceste camera de camin sad ea un spirit mai frumos acestor sarbatori de final de an„, a declarat Bogdan Budeanu – directorul Direcţiei Servicii Sociale din cadrul TUIASI.

Consursul a fost organizat de Direcția Servicii Studențești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *