In buricul targului, un proprietar s-a trezit cu o groapa de 7 metri sub gardul sau

Sharing is caring!

Profesorul universitar Mihai Chirita reclama ca, in stradela Armeana, la doar jumatate de metru de gardul acestuia a fost inceputa o constructie care constitutie un pericol pentru proprietatea lui. Desi acesta a depus sesizari catre Inspectoratului de Stat in Constructii si Politia Locala, nu s-a luat nicio masura pentru inlaturarea pericolului.

Mihai Chirita sustine ca s-a trezit cu santierul lipit de gard fara niciun fel de justificare din partea vecinului sau.

Mihai Chirita – proprietar: “Impreuna cu mama suntem coproprietari pe terenul si imobilul anexa din stradela Armeana 19 A, vecina cu groapa care s-a sapat pentru un santier de constructii. Noi am fost in 2016 la notar, cu toata inima sa ajutam vecinii sa isi faca viata lor si in acel acord s-a precizat, ca este pentru PUZ, urmand ca ulterior sa dam un al acord la notar, pentru proiectul care se va realiza. Aveam mari dubii ca aceasta se va intampla si ne-am trezit cu inceputul de santier fara nici o justificare“.

Problemele au aparut cand a fost sapata o groapa adanca de 7-8 metri, fara ca malurile sa fie sustinute. Unul dintre maluri s-a surpat in urma cu 3 zile.

“Incepand din 5 mai, au inceput sapaturile si au sapat, au sapat conform normelor in constructii aceste maluri de pamant nu le-au sustinut in nici un fel. Malurile nu sunt sustinute, oamenii stau acolo jos si lucreaza. Conform protectiei muncii, acesta este un stil de pereclitare a legilor si desigur o amenintare la viata acelui personal“, a adaugat profesorul Chirita.

Barbatul se teme ca garajul si gardul sa nu ii plece la vale.

Peste aceasta, malul daca se surpa asa cum s-a surpat acum 3 zile malul opus proprietatii noastre, proprietatea noastra se va extinde fara voie in groapa respectiva“, a adaugat Mihai Chirita.

Fiul proprietarului unde se construieste a precizat pentru Tele M ca lucrarea este legala insa nu a justificat in vreun fel propriile afirmatii.

shares