In aceasta noapte se fac reparatii pe Elena Doamna si se aplica marcaje pe alte strazi

reparatii

Municipalitatea a anuntat ca astazi, echipele Citadin SA fac reparații pe străzile Râpa Galbenă, Anastasie Fătu, Viorelelor, Sf. Ioan și Pojărniciei și la locurile de parcare din șoseaua Nicolina nr. 93. De asemenea, se lucreaza la aleile de acces spre Strada 14 Decembrie 1989.

Societatea municipală continuă să facă și marcaje la locurile de parcare pentru biciclete. În cursul acestei nopți echipele municipalității vor face reparații pe strada Elena Doamna și marcaje rutiere pe străzile Ciric și Tătărași.

De asemenea, având în atenție inclusiv aspectul inestetic al cablurilor aeriene neetichetate și nefuncționale acestea vor fi demonstate. Demersurile au pornit de la constatarea că încă sunt multe cabluri care nu au proprietar și care au fost puse în mod abuziv și ilegal pe stâlpii din Municipiul Iași.

La începutul acestui an primarul Mihai Chirica a trimis o adresă către toți administratorii sau deținătorii de rețele de cablu (curent electric, telefonie, internet) prin intermediul căreia le solicita să își eticheteze toate cablurile pe care le dețin și care sunt funcționale până la data de 1 aprilie.

După termenul anunțat, echipele municipalității au început demontarea tuturor cablurilor fără proprietar declarat. După intervențiile executate de echipele SC Servicii Publice SA pe străzile Agatha Bârsescu, Bărboi, Armeană și Sf. Sava, acțiunile continuă în această perioadă pe strada Palat.