Impreuna pentru Moldova: “Invităm la discuţii şi negocieri toate partidele politice locale din opoziţie pentru a crea o mişcare politică!”

Din nou despre AUTOSTRADĂ

Sharing is caring!

Iașul, orașul cu cel mai mare potențial economic și cultural al Moldovei a fost capturat în ultimii 20 de ani de grupuri de interese, cu concursul clasei politice locale. Cârdăşia găştilor cu interese în economia locală au distrus tot ce înseamnă moralitate într-un oraş cu o istorie de peste 600 de ani.

Iaşul a pierdut în ultimii ani unul dintre cele mai importante titluri, cel de Capitală Europeană a Culturii, deşi istoria acestui oraş a cunoscut de-a lungul vremii oameni de o valoare inestimabilă pentru cultura universală.

Centru universitar important al României, al doilea oraş ca populaţie după Bucureşti, cu un capital uman pregătit profesional peste multe alte oraşe din România, Iaşul a ajuns într-o izolare economică din lipsa unei legături comerciale directe între Moldova şi vestul Europei, adică o autostradă care să faciliteze orientarea investitorilor occidentali către oraşul nostru.

Toată această degradare continuă a imaginii Iaşului la nivel naţional şi european se datorează celor două partide care au susţinut politica falimentară a acestui oraş, adică PSD + PNL, sprijinite de către sateliţii lor, Pro România şi ALDE.

Din păcate reţeta care ni se propune pentru următorii patru ani de către aceste partide, este defapt acelaşi teatru ieftin și păgubos, cu un singur actor, care va îngropa definitiv acest oraş în numele alianţei politice USL-iste, adică PNL+PSD.

Ţinând cont de această situaţie fără ieşire pentru viitorul economic, cultural şi politic al Iașului, noi, membrii partidului ÎMPREUNĂ PENTRU MOLDOVA (IPM) am decis în urma întâlnirii din 16 mai 2020 urmatoarele:
Invităm la discuţii şi negocieri toate partidele politice locale din opoziţie pentru a crea o mişcare politică, care să-şi asume câştigarea alegerilor locale şi judeţene la nivelul Iașului.

Invitația noastră se adresează celor de la USR-Iași, PLUS-Iași și PMP-Iași.

shares