Împreună pentru Alessia, dar din dar se face rai

foto_maini

Românul a știut întotdeauna să fie alături de semenii săi aflați în suferință. Impresionați de situația dificilă în care se află Alessia ,o fetiță de trei ani diagnosticată cu Tromboză venoasă cerebrală , semipareză partea dreaptă, trombofilie , retard neuromotor,Asociația umanitară ,,Ștergem o lacrimă”,coordonată de Florentina Agache a organizat aseară la Ateneul din Iași un spectacol folcloric caritabil.

A fost o seară magică ,sala plină de oameni cu suflet mare,atmosferă plină de bucurie și entuziasm ,menită să readucă speranța și în viața familiei Alessiei ,care în luna ianuarie trebuie să ajungă de urgență la o clinică din Germania. Tele M Iasi a fost partenerul media al evenimentului caritabil , iar mesagerul nostru a fost Gabriela Puiu ,realizatoarea emisiunii ,,Dor de joc”.

Alături de ea au încântat publicul prezent Fanfara Ciocârlia Zece Prăjini, Olesia Egorov,Stelică Codreanu și mulți alți artiști ieșeni.
Pentru ca experiența tristă de viață a Alessiei să aibă un final fericit, această inițiativă a fost un exemplu pozitiv ,care ilustrează puterea pe care o au oamenii atunci când se mobilizează pentru o cauză nobilă.