Îmbină matematica cu sloturile pentru a-ți crește șansele de câștig (P)

Matematica și sloturile

Matematica și sloturile

Atunci când jucați jocuri de aparate moderne la cazinourile online, șansele dvs. de câștig depind de o varietate de factori. Cei mai mulți dintre ei nu sunt sub controlul jucătorului. Felul în care un slot plătește depinde de RTP (Return to Player) și de volatilitatea jocului. Plățile sloturilor sunt întotdeauna diferite, astfel încât șansele tale de câștig se schimbă în funcție de ce slot anume joci.

Acest ghid despre probabilitatea sloturilor vă ajută să înțelegeți cum sunt șansele de câștig și să obțineți cele mai bune cote la sloturi atunci când jucați gratuit sau pe bani reali.

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a învinge aparatele de păcănele online de la maxbet casino, rețineți că jocurile de cazino nu sunt niciodată o opțiune bună dacă doriți să câștigați niște bani, deoarece șansele de câștig nu sunt în favoarea jucătorilor. Vă rugăm să jucați întotdeauna în mod responsabil.

Cu toții iubim aparatele de păcănele și cu toții iubim ideea de a găsi sloturi gata să plătească cu o strategie bună și testată. Din nefericire pentru noi, însă, modul în care funcționează aparatele de sloturi este diferit – și singura modalitate de a învinge aparatele de sloturi moderne… este să ai noroc.

Sloturile sunt jocuri de cazino în care întregul rezultat depinde de noroc și nicio strategie de sloturi nu vă poate ajuta să schimbați acest lucru.

Acest articol te duce într-o călătorie mai avansată care te ajută să înțelegi cum plătesc sloturile, cum funcționează generatorul de numere aleatorii (RNG) și cum poți folosi matematica sloturilor pentru a înțelege șansele de câștig la jocurile de aparate.

Generatorul de numere aleatorii

De fiecare dată când jucați la aparate și puneți rolele în mișcare, aparatul își termină rotirea cu o combinație aleatorie de simboluri pe ecran. Acest caracter aleatoriu este tot ce trebuie să rețineți pentru a înțelege cum funcționează sloturile online.

Acest mecanism asigură faptul că fiecare rotire este independentă, iar rezultatele rotirilor anterioare nu îl afectează în niciun fel pe cel al următoarelor.

Probabilitatea de câștig atunci când joci la aparate de tip slot machine este determinată de o combinație de elemente care includ numărul de role, numărul de simboluri de pe fiecare rolă și numărul de linii de plată active.

Unele jocuri de păcănele vă ajută să manipulați aceste elemente, permițându-vă să selectați câte linii de plată doriți să jucați și câte role doriți să activați. Rețineți că, pe măsură ce acest lucru vă ajută să vă măriți șansele la sloturi, crește și mărimea pariului dumneavoastră, ceea ce face ca jocurile să fie considerabil mai scumpe.

Totuși, nu toate speranțele sunt pierdute. În timp ce a învinge aparatele de sloturi poate părea o sarcină imposibilă, există câteva trucuri care vă pot ajuta să profitați la maximum de procentul de plată al unui jocși să vă îmbunătățiți șansele de câștig. Dacă doriți să descoperiți cum se întâmplă acest lucru, este momentul să discutăm despre cum să folosim probabilitatea pentru a câștiga la sloturi

Probabilitatea de a câștiga la Sloturi

Numărul de combinații posibile la orice aparat este ușor de calculat. Trebuie să înmulțiți numărul total de simboluri (opriri) pe care le are fiecare slot (rolă).

La un aparat cu trei role cu câte șase simboluri fiecare, numărul total de combinații posibile este 6 x 6 x 6 = 216 combinații. În mod similar, la un aparat cu trei role cu 20 de simboluri pentru fiecare slot, numărul total de combinații ar fi 20 x 20 x 20= 8.000.

Calcularea șanselor de câștig la un slot machine este, de asemenea, relativ simplă. Trebuie să împărțiți numărul de combinații câștigătoare la numărul de combinații posibile: Numărul de combinații câștigătoare / Numărul de combinații posibile = șansele dvs. la jocul de sloturi.

Această formulă aparent neimportantă este crucială dacă intenționați să abordați un joc de sloturi cu speranțe mari. Prea des văd jucători în Las Vegas sau la un cazinou online care visează la mega câștiguri la sloturi cu jackpot progresiv care nu le oferă aproape nicio șansă de a reuși.

Rata de returnare la jucător (RTP)

În teorie, calcularea RTP-ului oricărui joc este simplă. Formula este relativ simplă: Suma totală returnată jucătorilor împărțită la suma totală jucată de jucători. Dar RTP la sloturile online, de exemplu, poate fi înșelător, deoarece nu indică cât de des vă puteți aștepta să câștigați.

Lucrurile sunt destul de evidente în jocuri precum Blackjack, unde știi că vei câștiga aproximativ jumătate din pariurile pe care le plasezi, dar sloturile, care plătesc jackpoturi uriașe, pot plăti mai rar, dar considerabil mai mult. Cu toate acestea, rezultatul final va fi întotdeauna același de-a lungul unei perioade de timp, un RTP pentru jucători de puțin mai puțin de cifra de afaceri. În teorie, calcularea RTP-ului oricărui joc este simplă. Formula este relativ simplă: Suma totală returnată jucătorilor împărțită la suma totală jucată de jucători. Dar RTP la sloturile online, de exemplu, poate fi înșelător, deoarece nu indică cât de des vă puteți aștepta să câștigați.

Lucrurile sunt destul de evidente în jocuri precum Blackjack, unde știi că vei câștiga aproximativ jumătate din pariurile pe care le plasezi, dar sloturile, care plătesc jackpoturi uriașe, pot plăti mai rar, dar considerabil mai mult. Cu toate acestea, rezultatul final va fi întotdeauna același de-a lungul unei perioade de timp, un RTP pentru jucători de puțin mai puțin de cifra de afaceri

Varianța

Ratele de plată diferă la oricare dintre jocurile de păcănele online. Anumite sloturi au tendința de a avea câștiguri frecvente cu o plată mică. De asemenea, puteți găsi sloturi care nu oferă aproape niciun câștig, dar câștigul lor poate ajunge la triplu sau cvadruplu față de pariul dvs. Varianța este măsura ratei de profit în fiecare joc de păcănele online, care echivalează și cu riscul implicat.

O bună parte din sloturile online au o varianță medie, care asigură un bun echilibru între ratele de câștig și de plată. Varianța scăzută tinde o dată să aibă jackpoturi progresive care au sume care schimbă vieți și care pot ajunge la milioane de dolari, dar câștigarea lor este aproape imposibilă. Anumite sloturi au tendința de a face publicitate factorului lor de varianță scăzută pentru a-i face pe pariori să învârtă rolele cât mai mult posibil pentru câștiguri mici.

Generatorul de numere
Rata de returnare

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!