Imagini Suceava | O trecere de pietoni din Suceava, care se oprea într-un zid, a fost refăcută și se oprește în același zid

trecere de pietoni Suceava

În centru orașului Suceava a apărut acum câteva zile o trecere de pietoni care se opreşte într-un zid. Lucrarea a fost executată de o firmă care a semnat un contract cu Primăria Suceava.

Misiunea firmei era să mute trecerea de pietoni, care a ajuns să se termine într-un zid încă de anul trecut, când s-au efectuat lucrări la trotuarele și scările din zonă. Trecerea, însă, a fost făcută în același loc, iar acest lucru a fost spre nemulțumirea viceprimarului Lucian Harșovschi, care a făcut situația publică pe pagina sa de Facebook.

„Anul trecut modernizam ceea ce înseamnă pietonal în jurul Casei Cărții, iar prin modificările făcute, trecerea de pietoni trebuia mutată, întrucât, pe noua configurație a pietonalului se oprește într-un zid. Lucrările s-au terminat în iarnă, iar condițiile meteo nu au mai permis să fie aplicat un nou marcaj rutier. Întâmplător sau nu, “Doreii” care lucrează la marcaje rutiere au marcat trecerea de pietoni pe configurația veche, oprindu-se în zid”, a scris Harșovschi.