Imagini | Handbaliștii de la CS Politehnica Iași s-au reunit la Sala Polivalentă

cs4

Handbaliștii de la CS POLITEHNICA IAȘI, pregătiți de antrenorul Florin Spiridon, s-au reunit la Sala Polivalentă din Iași, unde au și demarat pregătirile pentru sezonul 2021/2022 al Diviziei A. Deocamdată n-a fost stabilit când va începe campionatul, dar se pare că primul joc oficial ar putea avea loc în septembrie.

La primul antrenament au fost prezenți treisprezece jucători: Ionică Sandu, Robert Grigoraș, Dragoș Moroșanu, Gabriel Păun, Răzvan Drenceanu, Eduard Ghiga, Răzvan Foca, Codrin Demir, Rareș Chiriac, Ștefan Ciobanu, Răzvan Brânduș, Andrei Gârtan și Tiberius Chitic (ultimii doi fiind cu dublă legitimare de la LPS Iași, de la echipa prof. Lucian Istov).

Ștefan Folescu nu s-a putut învoi de la serviciu, în timp ce Sebastian Chitic și Ștefan Orlanschi au anunțat că renunță la handbal.

Florin Spiridon, antrenor: „Vom efectua pregătire specifică și pregătire fizică numai în Sala Polivalentă, deoarece este posibil ca Divizia A să înceapă în primele zile din septembrie, așa că nu avem timp pentru cantonament sau pentru pregătire fizică în aer liber. Timp însă s-ar mai fi găsit, dar nu dispunem de resursele financiare necesare, motiv pentru care s-au și lăsat de handbal S. Chitic și Orlanschi, doi copii cu certe calități. Sperăm însă ca autoritățile locale să-și îndrepte și către noi privirea, orice sprijin fiind binevenit”.