Imagini greu de privit pe DN 65. Un tată, fiul lui și un coleg de muncă au murit nevinovați, după ce un șofer începător a efectuat mai multe depășiri periculoase

yd7QsD02zbV_3O

Tragedie seara trecută pe o şosea din Olt. Patru persoane şi-au pierdut viaţa în urma unui accident cumplit în care un şofer a depăşit neregulamentar. Într-unul din autoturisme se afla un tată cu fiul său, care se întorceau de la muncă, împreună cu un coleg de-al lor. Toţi trei au murit pe loc. Şi-a pierdut viaţa şi şoferul care a făcut manevra interzisă. 

Accidentul s-a petrecut seara trecută în jurul orei 19, în comuna Jitaru din Olt. Şoferul care circula regulamentar se întorcea de la serviciu împreună cu tatăl său şi un coleg. Celălalt şofer, în vârstă de 23 de ani a intrat pe contrasens pe o porţiune de drum unde depăşirile sunt interzise. N-a mai putut evita impactul. Maşinile s-au făcut praf, iar bucăţi din ele au fost împrăştiate zeci de metri pe şosea. 

Din maşina care circula regulamentar nu a mai supravieţuit nimeni. Nici şoferul care a provocat accidentul. În maşina lui se mai aflau trei rude de-ale sale, care au ajuns la spital în stare gravă. 

Din cauza accidentului, circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers mai bine de 2 ore.