Imagini exclusive cu judecătoarea de la Tribunalul Suceava, în timp ce se droghează. Ana Maria Chirilă lua mită și divulga informații din dosare

Imagini exclusive cu judecătoarea Ana-Maria Chirilă de la Tribunalul Suceava, filmată în timp ce se droghează.Judecătoarea Ana Maria Chirilă de la Tribunalul Suceava a fost pusă sub acuzare de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru cinci infracţiuni, printre care luare de mită şi trafic de droguri.

Imagini exclusive cu judecătoarea de la Tribunalul Suceava, în timp ce se droghează. Ana Maria Chirilă lua mită și divulga informații din dosare

Judecătoarea proteja traficanții de droguri, se droga cu ei și le dădea informații din anchetele penale.Ana-Maria Chirilă de la Tribunalul Suceava a fost reținută după ce a fost prinsă că dezvăluia traficanților de droguri, informații despre anchetele DIICOT, inclusiv despre percheziții.

Divorțată și mamă a trei copii, judecătoarea Ana-Maria Chirilă este acuzată că a fost racolată de o grupare de traficanți de droguri.

Unul dintre cei mai urmăriți traficanți i-ar fi devenit iubit. 

Judecătoarea priza frecvent cocaină de față cu copiii ei minori

Judecătoarea priza frecvent cocaină de față cu copiii ei minori, iar în casă avea mereu cantități nedeterminate de droguri, se arată în rechizitoriul de trimitere în judecată întocmit de Parchetul de pe lângă Înalte Curte de Casație și Justiție.

Procurorii nu știu încă modul în care judecătoarea Ana Maria Chirilă, care de la 1 septembrie 2023 trebuia să fie promovată la Curtea de Apel Suceava, a ajuns în cercul traficanților de droguri, dar sunt siguri de faptul că a devenit unul dintre membri de bază ai grupării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *