Imagini | Băut și fără permis a provocat un accident în Lețcani

accident Lețcani

Sesizați de un localnic prin apel 112, polițiștii au oprit, pe raza comunei Vorovești, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, în care se aflau doi pasageri. Acesta a fost oprit pentru că se deplasa haotic pe stradă, fiind depistat băut și fără permis de conducere. Tânărul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice și a fost deschis și un dosar penal pe numele acestuia.

La scurt timp, șoferul a fost lăsat să plece. Două ore mai târziu, polițiștii au intervenit la un accident provocat pe raza comunei Lețcani, fiind vorba de același tânăr de 20 de ani, oprit de polițiști în Vorovești. Mașina acestuia a lovit din spate un camion, autoturismul fiind grav avariat. Băiatul, împreună cu pasagerii au fugit înainte de venirea poliției, astfel că, nu se știe cu exactitate cine se află la volan în momentul impactului.

Anca Vijiac, purt. de cuv IPJ Iași: „Polițiștii secției de poliție rurală Miroslava au depistat în trafic un tânăr de 20 de ani care conducea un autoturism pe raza localității Vorovești având în urma testării alcoolscopice, valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge. De asemenea în urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date a rezultat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”.