Imaginea lui Costel Alexe folosita in razboiul din Bacau dintre PSD si PNL

alexe

Razboi in toata regula intre PSD si PNL la nivelul judetului Bacau. Deputatul Mircea Fechet, presedinte PNL Bacau a rectionat dupa ce managerul Companiei Regionala de Apa Bacau, Nina Chiper si-a prezentat demisia. Acesta a acuzat PSD si pe Nina Chiper de management defectuos.

„CRAB nu a pierdut astăzi nimic. Demisia unui manager care și-a dovedit incompetența în repetate rânduri nu poate fi decât un câștig. Singura problemă cu demisia Ninei Chiper din funcția de manager al Companiei de Apă este faptul că aceasta vine mult prea târziu. Am atras atenția și în urmă cu o lună că județul Bacău riscă să piardă sute de milioane de euro pentru proiectul de apă-canal, din cauza incompetenței managementului CRAB”, a mentionat Mircea Fechet. 

In replica, PSD Bacau sustine ca „Responsabilitatea „găurii” de la CRAB este a „managerului” Răzvan Găină, membru vechi al PNL Bacău, care a recepționat aducțiunea neconformă de la Valea Uzului şi, drept premiu, l-ați angajat ilegal la cabinetul viceprimarului PNL, Miroşeanu – amândoi cu dosar penal după această escrocherie administrativă, doar pentru ca Găină al vostru să ajungă – prin efracție, nu prin concurs – şef la ABA Siret. Fechete, PSD Bacău nu poate primi lecții de la cel prin semnătura căruia certificatele verzi au fost alocate – în iulie 2020 – combinatului Liberty Galați, iar şpăgarul „Tablă” Alexe şi-a arvunit şpaga de 22 tone de tablă! Mai ții minte cum Alexe era prietenul şi colegul tău bun, cu care ai ticluit Ordinul 1401, de ați rămas în istorie cu șpaga de pomină în tablă zincată”, a transmis PSD Bacau intr-un comunicat de presa.