IKEA Romania despre noul magazin din Iasi: „Lucram pentru consolidarea prezentei noastre in Iasi iar aceasta necesita timp si planificare adecvata!”

Intr-un comunicat de presa remis pentru TeleM de compania suedeza nu se precizeaza o data exacta in care IKEA va deschide noul magazin de la Iasi.

„IKEA este prezentă în România de peste 17 ani, având misiunea de a crea o viață de zi cu zi mai bună pentru cât mai mulți oameni. Cu două magazine în București, un magazin în Timișoara și mai multe puncte de ridicare comenzi în toată țara, căutăm în mod constant modalități prin care să punem la dispoziția cât mai multor clienți români gama noastră de soluții de amenajare a locuinței. În acest sens, avem un punct de ridicare comenzi IKEA în Iași și explorăm în mod activ și alte opțiuni care să răspundă nevoilor pieței. Totodată, lucrăm pentru a ne asigura că dispunem de toate condițiile prealabile necesare consolidării prezenței noastre în Iași, iar acestea necesită timp și planificare adecvată. Momentan, însă, este prea devreme pentru a putea avansa alte detalii legate de acest subiect. De îndată ce vom avea informații mai concrete, vom fi mai mult decât bucuroși să le împărtășim cu publicul larg”, a transmis IKEA.

Potrivit unui raport MAS PLC partenerul Prime Kapital ce detine Era Shopping Park, IKEA a contractat 5,25 hectare de teren pentru constructia primului magazin din zona Moldovei. In acelasi timp complexul va fi extins si va include cel mai mare hypermarket din toata regiunea, 200 de magazine si 30 de restaurante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *