Iftime şi Becali s-au înţeles pentru încă un transfer pe ruta FCSB – FC Botoşani: „Vine definitiv, cu clauză de coproprietate”

gigi-becali-valeriu-iftime-transfer-fcsb-fc-botosani

Valeriu Iftime şi Gigi Becali s-au înţeles asupra unui transfer între echipele pe care le conduc. Fotbalistul rămas rezervă, cu şanse minime de a ajunge titular, e aşteptat săptămâna viitoare la noua echipă, unde va avea un singur rival pe post.Cei doi afacerişti au reuşit să se pună de acord asupra unei noi mutări între echipele lor. După ce finanţatorul FCSB a cumpărat mai mulţi fotbalişti de la echipa din Moldova, în ultimii ani, acum acţionarul de la FC Botoşani a reuşit să transfere un fotbalist de la echipa bucureşteană.

Pentru Orange Sport, Valeriu Iftime a dezvăluit că portarul Răzvan Ducan (22 de ani) este noul fotbalist al lui FC Botoşani. Doar a treia variantă la FCSB, după Ştefan Târnovanu şi Andrei Vlad, Ducan a fost lăsat să plece şi a făcut parte din lista plecărilor anunţată iniţial de Mihai Stoica.

De-a lungul timpului, FC Botoşani a reuşit să-i mai aducă de la FCSB pe: Ovidiu Perianu, Denis Haruţ sau Mihai Roman I.

Gigi Becali a cumpărat masiv de la echipa din Moldova, pe: Joyskim Dawa, Malcom Edjouma, Răzvan Oaidă, Cătălin Golofca, Aristidis Soiledis sau Andrei Miron.

Valeriu Iftime anunţă că s-a înţeles cu Gigi Becali şi transferul se face
Deşi managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a transmis că Răzvan Ducan va fi lăsat sub formă de împrumut la o altă echipă, Valeriu Iftime a reuşit să bată palma cu Gigi Becali pentru un transfer definitiv, la câteva zile distanţă.

„Ducan nu vine împrumut. Vine definitiv, cu clauză de coproprietate a FCSB. Va fi 50-50% şi azi (n.r. – vineri) am vorbit despre salariu şi luni sper să fie la Botoşani.

Avem doi portari buni (n.r. – Ureche şi Tomache), dar ăsta, Ducan, pare cu mai multă experienţă, iar specialiştii îmi zic că e bun.

Am fost la discuţii cu Becali, am pornit de la mici detalii şi condiţionări. Să mai cedez ceva de la Dawa, dar până la urmă am rămas cu 50-50%. Eu zic că e interesant pentru noi. Să joace.

E mare câştigul pentru toţi, pentru copil, pentru noi, pentru FCSB. Dar să te baţi pe post cu Pap, e complicat. E cu coproprietate la următorul transfer”, a spus Valeriu Iftime pentru Orange Sport.