Ieșenii, tot mai deranjați de controlorii CTP

Sharing is caring!

Un tanar student s-a plans pe o retea de socializare de modul in care a fost tratat de controlori, pe ruta tramvaiului 9, ce leaga Copoul de Tehnopolis. Tanarul sustine ca a compostat biletul in fata angajatului CTP dar acesta i-a reprosat calatorului ca nu a fost validat corect.

„Urc frumusel in tramvai, domnul controlor sta langa compostor. Imi cer scuze de la el si il rog sa se miste putin sa pot composta. Compostez biletul in fata lui, imi pun castile pe urechi si imi vad de treaba. Incepe domnul sa verifice biletele, se opreste la mine, ii prezint biletul, imi cere carnetul de student, imi rupe biletul din set si imi spune ca ati gresit, biletul e compostat de doua ori. Ma uit la el surprins, il rog sa imi arate biletul, imi arata o gaurica in mijlocul biletului ce stiu sigur ca nu era acolo. Imi spune ca o sa coboram in Targu Cucu sa discutam. Nervos, ii spun ca am compostat in fata lui, am bilete destule deci nu as fi avut nici un motiv sa circul fara. Imi spune sa nu ridic glasul la el ca va renunta la ‚caracter’ si ca va iesi urat. Dupa mai multe schimburi de replici coboram in Targu Cucu unde imi spune ca daca platesc o taxa de 44 de lei face uitat acest incident. Ma uit mirat la tupeul pe care il afiseaza si refuz. I-am spus ca nu platesc nimic, ca eu am compostat si ca nu am nici un interes in a plati acesti bani. M-au inconjurat ca 3 lupi gata de atac dar am stat ferm pe pozitii si am repetat aceeasi fraza.

Un domn aflat langa noi, ce era cu fetita lui, a auzit si a vazut intreaga scena si a spus ca, ceea ce fac nu este corect si drept. Controlorul in cauza a inceput sa tipe la el si sa il jigneasca, sa se lege de sotia si fetita lui. Pe langa ca, domnul nu stia sa scrie si a rugat-o pe colega, a inceput sa intocmeasca procesul verbal pe care nu l-am semnat scriind numele, CNP si o adresa pe care am spus-o eu. Nu m-au rugat sa semnez nimic… Sunt profund scarbit de acesti oameni ce au ajuns sa recurga la actiuni de genul pentru a jecmani si fura calatorii”.
Sursa: facebook.com/Esti din Iasi daca

Dupa postarea tanarului, zeci de persoane s-au grabit sa-i acuze pe controlori de comportament abuziv. Ba chiar, oamenii au povestit si ei prin ce peripetii au trecut cu angajatii CTP. Acestia sunt acuzati ca-i vaneaza in special pe studenti.

shares