Iesenii sunt nemultumiti de starea drumurilor judetene

Pagina oficiala de Facebook a lui Maricel Popa a fost luata cu asalt de catre ieseni nemultumiti de starea drumurilor judetene. Intr-o postare recenta, presedintele Consiliului Judetean le-a comunicat oamenilor ca “refacerea drumurilor este în atenția Consiliului Județean. În acest sens, conducerea instituției a propus plenului, în vederea aprobării în cadrul întrunirii din 20 februarie, modernizarea a șase drumuri județene cu o lungime totală de 61 de kilometri, prin credit de angajament”. Oamenii in schimb nu mai cred in promisiuni si vor fapte. Comentariile acestora sunt sugestive:

Mihai Irimia: “Intr-o zi oamenii vor pune mana pe furci si topoare si atunci veti vedea, voi politicienilor daca va mai bateti joc de noi ! Va veni furtuna intr-o zi, pe neasteptate”.

Ovidiu Ciobanita: “Domnule Maricel, dar de drumul DJ 156 A nu ați auzit? Vă invit să faceți o plimbare de la Dobreni până la mănăstirea Horaița să vedeți că nu aveți unde vă feri de gropi. Le mai astupa din când în când primăria cu balast din pârâu,  mergi pe asfalt și zici că e drum forestier”.

Ioan Mitrea: “Vin alegerile iar promisiuni”.

Costel Costel: “Dle presedinte, dar drumul Budesti – Minjesti, comuna MOGOSESTI pe cand, ca in acte apare asfaltat dar in realitate e noroiul pana la brau si totusi e DJ”.

Ilenia Barany: “Vladeni – Andrieseni pe cand? E o nenorocire acolo, nici macar salvarea nu poate ajunge. Insistam sa luati in considerare aceste mesaje”.

Radu Costin: “Dumneavoastră ne transmiteți ca e vreo 2000 de lei/ km reparația la un drum și noi mergem pe hârtoape peste tot? Atât? Poate și mai ieftin?”

Ionut Lazar:  “Credit, ca de la buget nu primiti nimic. Al saselea cel mai mic buget pentru a cincea retea de drumuri judetene ca lungime. PSD isi bate joc de Iasi asta trebuie sa spuneti. Sunteti zero barat la Bucuresti. ZERO”.

Radu Costin: “Cam aruncați cu punctul și virgula langa cifrele alea de nu mai știi cât costa 1 km de asfaltare”.

Moisei Andrei Claudiu: “Aha, ok, drumuri in reabilitare, dar cu DJ 157 ce face legătura între comuna Trifesti si comuna Faurei, ce facem? Proiectul e aprobat de cel putin 10 ani dar e uitat in arhiva. Ce facem in privinta asta? Ne lăudăm pe Facebook pentru ca vin alegerile dar  practic nu facem nimic”.

Ion Mihuti : “Tromboane! Consiliul Județean nu a putut coordona asfaltarea a 5 străzi în com Fântânele într-un an. Străzi care la un capăt se termina în noroi”.

Misu Enachi: “Aceste vorbe le auzim de ani de zile. Nimic concret. Sunteți niște mincinoși și fără cuvânt. Să vă fie rușine!”

Prisacaru Catalin: “Dar DJ de la Scânteia Scheia- Ipatele… Efectuați aceeași procedura prin credite de angajament… E subevaluat proiectul….De asta nu s-a depus nicio oferta….E jale pe drumul asta”.