Ieșenii, sătui de promisiunile politicienilor

Mii de ieseni au iesit astazi in strada profitand de vremea frumoasa ca sa asiste la ceremoniile dedicate de Ziua Unirii. Politicienii au avut discursuri legate discursuri de unitate și de o Romanie moderna dar iesenii sunt de alta parere. Chiar in timpul discursurilor, unii au scandat și au tinut sa le transmita politicienilor ca a mai trecut un an in care nu s-a construit nici un metru din Autostrada Moldovei.

Desi in ochii politicienilor traim intr-o Romanie moderna, iesenii se intreaba unde este modernizare? De ani de zile se vorbeste despre autostrada insa proiectul bate pasul pe loc. La fel se intampla si in cazul Spitalului Regional de Urgenta si al Institutului Inimii.

„Acum cateva momente domnul președinte al Senatului, Ciucă fost prim-ministru al Romaniei a facut exact acelasi lucru pe care îl face Ciolacu in ziua de astazi. Ne da gaura de la covrig. Molodvenii atat primesc in fiecare an. Din păcate, legat de autostrada unirii pașii sunt extrem de mici, blocajele se fac intentionat de la București nu vom reusi niciodata să ducem la bun sfarsit un proiect cata vreme politicul de la Bucuresti, inclusiv politicienii din zona noastra nu-si fac datoria fata de cetateni si doar isi rezolva problemele personale pentru a mai prinde un mandat. An de an acesti oameni care ne promit tot felul de lucruri, vin, se prezinta public la Iasi, oamenii îi aplaudă pentru ca avem o mare problema cu uitarea si asa trece anul iar in Moldova nu se rezolva mai nimic” a declarat Ionel Apostol – Președinte Asociație „Împreună pentru A8”.

Iesenii sunt mandri ca sunt romani insa sunt dezamagiti de clasa politica.

Sunt foarte mandra ca provin dintr-o familie de oameni adevarati, romani adevarati. Ne-am lămurit. Fiecare isi face un partid, cand il da la o parte puterea dreptei.

R: Ati avut incredere?

I: La inceput da, dar acum sa nu-i vad in fata ochilor.

In afara de AUR  toti sa dispara de pe fata pamantului romanesc. Si-au batut joc de tara asta. Autostrada de care se vorbeste de ani de zile doarme. Au uitat autoritatile, nu isi pot umple buzunarele si sacii cu bani pentru ei„, a declarat o femeie.

„Pestele de la cap se impute, dar se curata de la coada. Nu mai am incredere in nimeni. Stiti ca este o vorba. Asta e mana mea, n-am incredere in ea„, a declarat un barbat.

Dupa discursul oficialitatilor a urmat parada militara, iar apoi Hora Unirii. Iesenii nu au mai dansat insa anul acesta impreuna, fiind doar privitori din spatele gardurilor. Dupa terminarea festivităților, iesenii au fost serviti de autoritati cu ceai si placinte „poale-n brâu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *