Iesenii pun tunurile pe arbitraj

istvan-kovacs

De la presedintele clubului pana la antrenor si jucatori, cei de la FC Poli Iasi se simt neindreptatiti de ultimele arbitraje. Impotriva echipei din Copou s-au facut destule greseli care cumulate au dus la prelungirea agoniei celor de la Poli.

Sunt momente cand sunt dezamagit pentru ca exista anumite decizii care influenteaza soarta unei partide si nu pot spune ca doar jocul nostru din partida cu Sibiu a facut ca rezultatul sa fie nefavorabil ci o decizie a unui arbitru cand in loc de fault clar in atac arbitrul a lasat jocul sa continue iar pe tabela de marcaj a fost 1-0″, a declarat Flavius Stoican, antrenor FC Poli Iasi.

Iesenii cer arbitrilor sa judece fazele cu aceeasi unitate de masura, dupa ce in ultimele doua partide, atat Istvan Kovacs cat si Marcel Barsan au comis erori impotriva trupei din Copou.

“Vreau sa fie si ei foarte atenti ca suntem si noi foarte atenti. Noi plecam de la 1-0 pentru adversar pentru ca asa vrea un arbitru. Asta e deranjant cu toate ca important este ce fac jucatorii pe teren dar eu cand ii vad ca alearga, ca muncesc ca-si doresc, este un joc de fotbal. Dar vreau sa pierdem pe greselile noastre”, a completat antrenorul.